Bioklinika

Természetgyógyászati központ

06 62 471-541

6723 Szeged Rózsa u. 4

  Manuálterápia - csontkovácsolás.
    Hogy helyreáljon az élet.

  Íriszdiagnosztika - állapotfelmérés!

  Fájdalommentes , gyors és pontos ,megállapíthatók vele a jelenlegi , a múltbéli és a jövőben várható betegségek.

  Fülakupunktúra
Gyors reakciót vált ki.könnyen hozzáférhető,kevés mellékhatása van.

Gyógymasszázs
Kiegészítő részét képezi a manuál terápiás beavatkozásoknak, mivel segíti az izmok és ínszalagok ellazulását.


Életmódtanácsadó
Az életmódváltás talán a legbonyolultabb de egyben a legeredményesebb reformok egyike!

  Köpölyözés

  Méregtelenítés - immunerősítés.

Mégis vannak csodák!

„...Mégis vannak csodák?”

 

„Éppen a betakarítást végeztük, amikor megemeltem egy zsákot és hírtelen hasított belém az elviselhetetlen fájdalom – meséli T. Bálint. A fiam is velem volt és azonnal hívta Petrov Jurij doktort, akinél Ő íriszvizsgálaton járt pár hónapja a gyomor panaszai miatt. Kocsiba ültettek és szinte betámogattak a rendelőbe. A fájdalomtól ekkor már kétrét görnyedtem. Csak azt kívántam, legalább enyhítsen a kínjaimon! Képzeljék el, hogy mennyire megkönnyebbűltem, amikor leszálltam az ágyról és a fájdalomnak semmi nyoma nem volt. Mindezt egy tabletta és injekció nélkül intézte el. Hát mégis vannak csodák? Mert én ezt annak tekintem. Azóta mindenkinek csak Őt ajánlgatom, ha valami baja van a gerincével, ízületeivel.”

„Régóta próbáltam megszabadulni a fölösleges kilóimtól, de bármivel próbálkoztam csak pár kilót fogytam és ahogy felhagytam a diétával még többet szedtem fel – folytataja K. Ilona. Ekkor találkoztam a régi osztálytársammal, akit alig ismertem meg, annyira jól nézett ki. Elmesélte, hogy Petrovné Ráti Lilla segített rajta, meg szinte már minden ismerősén és így tudott megszabadulni 25 kg-tól, igaz nem pár hét alatt. Felkerestem és nem bántam meg! A legjobb az, hogy az általa javasolt diéta, méregtelenítés nem esett nehezemre. A meglepetés akkor ért, mikor a koleszterin-, vércukorszintem, a vérnyomásom is rendeződött! Ezt külön szeretném megköszönni!”

Dr. Petrov Jurij ovos-természetgyógyász, Dr. Petrovné Ráti Lilla természetgyógyász

6723 Szeged, Rózsa u. 4., tel.: 62/ 471 – 541, 30/ 229-5028

www.bioklinika.hu„…Visszaadták az életkedvemet!”

„Gyermekemet vittem el íriszdiagnosztikára – meséli N. Sándorné – mivel egyre többet jártunk különböző vizsgálatokra, de fizikai elváltozást nem találtak az orvosok. Már gyomortükrözést javasoltak, de azt nem szerettük volna. A kislányom, aki 8 éves, átesett egy komoly vírusfertőzésen. Rengeteg gyógyszert kapott, ami átmenetileg javított az állapotán, de aztán minden kezdődött elölről. Több kilót fogyott, nem volt étvágya, folyton puffadt és hányingere volt. Már tanulási nehézségei is támadtak az egyre erősödő tünetektől, hiszen éjszaka sem tudott rendesen pihenni, az iskolában meg koncentrálni. Petrov doktor miután megnézte az íriszét megnyugtatott, hogy valóban nincs komoly betegsége, csak az immunrendszerét és idegrendszerét kellene megerősíteni. Felesége, Petrovné Ráti Lilla megtanított nekünk egy speciális hasi masszírozást, gyógyteákat és egyénre szabott étrendet írt elő. Alig egy hónap telt el azóta és gyerek szinte kivirult! A tünetek megszűntek és még a régi önmagát is felülmúlja. Azóta visszaköltözött a derű a családba, hiszen az embernek az a legnagyobb öröm, ha a gyermekét egészségesnek látja. Nem tudok eléggé hálás lenni a segítségükért!”

„Évtizedekkel ezelőtt már jártam a Bioklinikán gerincproblémáim miatt – folytatja K. Györgyné. Akkor is segítettek, bíztam benne ez újra sikerülhet. Több mint egy tucat gyógyszert kellett szednem, de a betegségek száma csak szaporodott. Alig bírtam járni, nem kaptam levegőt, a vérnyomásom egyre magasabb, az emésztésem és az anyagcserém egyre rosszabb lett, a mérleg meg 145 kg-t mutatott, az ízületeim sorra felmondták a szolgálatot, a gerincem minden része fájt. Éreztem, zsákutcába kerültem és valamit tenni kell. Azért jöttem íriszvizsgálatra Petrov Jurij doktorhoz, hogy mondja meg van-e valamilyen segítség? A háziorvosommal is megbeszéltem a dolgot, aki nagyon készségesnek mutatkozott. Alig pár hónap telt el és 25 kg-val vagyok könnyebb, a gyógyszereim száma a felére csökkent, a gerincem nem fáj. Most hoztam az új vérképet, ami szintén alátámasztja a gyógyulási folyamatot. Itt a tavasz és végre a kertészkedéssel is foglalkozhatok, ami meg a férjemnek lesz újra nagy segítség. Köszönöm szépen a segítséget és azt a támogatást, amivel visszaadták az életkedvemet!”


„Kiszabadítva a fájdalom fogságából!”

„Egyik napról a másikra hirtelen elkezdett romlani az egészségi állapotom – kezdi a beszélgetést Tóth Ádám. A legrosszabbra gondoltam és úgy hallottam erre az íriszdiagnosztika választ tud adni. Nagyon féltem, amikor a mikroszkóp elé leültetett Petrov doktor. Hamarosan kiderült, hogy semmilyen gyógyíthatatlan betegségem nincs, csak a folyamatos stresszes állapot idézi elő a hányingert, szívdobogást, szédülést, kar- és lábzsibbadásaimat. A gyors hízásomnak is „csak” ez áll a hátterében, hiszen észre sem vettem, hogy az evéssel próbálom nyugtatni magam. Kidolgoztak számomra egy teljes életmódváltással járó programot, amit azóta is betartok és kiválóan érzem magam. Ma a fiammal érkeztem íriszvizsgálatra, akinek az utóbbi időben erős fejfájásai kezdtek lenni. Petrov doktor megvizsgálta és megnyugtatott, sőt megejtette az első kezelést is és Péter már mosolyogva jött ki a rendelőből, hiszen a fájdalom, amit érzett, erősen csökkent! Biztos vagyok benne, hogy őt is gyorsan kiszabadítják a fájdalom fogságából és gőzerővel tud készülni az egyetemi felvételijére!”

„Folyamatos egészségügyi problémákkal küzdök már évek óta – meséli Sándor Béláné, aki azért jött íriszvizsgálatra dr. Petrov Jurijhoz, mert egy napon elviselhetetlenül kezdett fájni a lába és nagyon feldagadt a bokája körül. Ennek az okát szerettem volna kideríteni minél hamarabb. Sok ismerőstől hallottam már Petrov doktor eredményes gyógyításairól. Nagyon meglepődtem, amikor a doktor ezt a gerincoszlopom állapotával magyarázta. Úgy gondoltam, megér egy próbát és elkezdtük a kezelést. Nagyon meglepődtem, amikor már a harmadik kezelés után a tünetek megszűntek és a fájdalomnak a híre sem maradt. Most már 3-4 tablettával kevesebbet kell szednem naponta és ezért a gyomorpanaszaim is rendeződtek. Nagy szerencse, hogy a Bioklinikára vezérelt a sors és jó szívvel ajánlom mindenkinek ezeket a gyógymódokat, mert gyógyszer nélkül is lehet eredményeket elérni!”


„…A fájdalmat hírből se ismerjem.”

„A féléves soros „karbantartásra” jöttem Petrov doktorhoz – kezdi a beszélgetést Nagy Csaba, de már évek óta ismerem a Bioklinikán dolgozókat. Úgy kezdődött a kálváriám, hogy erős fájdalmakat éreztem a has- és a lábaim környékén. Voltam egy csomó orvosnál, de két hónap elteltével még mindig nem volt konkrét diagnózis. A barátom tanácsára jöttem dr. Petrov Jurijhoz íriszvizsgálatra, hátha ő talál valami kézzelfoghatót, ami megmagyarázza ezeket a fájdalmakat. Nem csak megállapította, de az íriszvizsgálatot követően egy próbakezelést is kaptam és képzeljék el, hogy a fájdalmakat, mintha elfújták volna! A következő meglepetés akkor ért, miután csak az íriszvizsgálati díjat kellett kifizetnem, a kezelést nem. Kétszer is rákérdeztem, de megnyugtattak, hogy ez nem tévedés. Mindent részletesen elmagyarázott a doktor úr, de nem sikerül mindent betartanom, mert dolgoznom kell. Megállapodtunk, hogy félévente eljövök egy kezelésre, hogy a fájdalmat hírből se ismerjem.

Nagyon hálás vagyok, és azt kívánom, hogy minél több hozzám hasonló emberen tudjon segíteni!”

„Szúró fájdalom hasított belém, össze is estem, a lábaimat mintha kirántották volna alólam – folytatja Kiss Zoltánné. Rögtön elmentünk az ügyeletre, ahol gyógyszereket írtak fel. Hiába szedtem több napig semmi nem változott. Nem tudtam ellátni a gyermekemet, a munkámat és folyton pityeregtem. A férjem megelégelte a szenvedésemet és ekkor jelentett be a Bioklinikára dr. Petrov Jurijhoz. Most vagyok itt mindössze harmadik alkalommal, fájdalmaim már szinte nincsenek. Tudom, hogy ezek után bármilyen problémám lesz, itt fogok zörgetni és csak azután megyek máshová, ha a Bioklinikán nem tudnak rajtam segíteni!”


„…Egy kezelést is kaptam ingyen!”

„Már több mint egy fél éve küzdök migrénes fejfájással és pár hete a derekam is elkezdett nagyon fájni – meséli 42 éves Nagy István. Az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy keressem fel a Bioklinikán dr. Petrov Jurijt és az íriszvizsgálat fényt derít majd a problémák okaira. Bevallom kicsit kételkedtem, de gondoltam, hogy nincs veszíteni valóm, hiszen ilyen fájdalmakkal nem lehet a munkára koncentrálni, de dolgozni viszont muszáj. Nagyon meglepődtem, amikor Petrov doktor elmagyarázta mi okozza a tüneteimet, de akkor lepődtem csak meg igazán, amikor az íriszvizsgálatot követően még egy kezelést is kaptam ingyen! Ennek két hete és most csak azért jöttem el kontrollra, hogy köszönetet mondjak, hiszen azóta minden fájdalmam megszűnt. A családomban és az ismerőseim között is eldicsekedtem a gyógyulásommal és azóta többen felkeresték a Bioklinikát. Hálásan köszönöm a gyors és hatékony munkát!”

„Rengeteg betegségem van és nagyon sok gyógyszert kell szednem – veszi át a szót az 60 éves Kiss Ilona. A súlyom pedig egyre növekedett, mert a 146 kilómmal csak a lakáson belül tudtam közlekedni, a derekam, hátam, térdeim már nem bírták tartani ezt a súlyt. Azért jöttem íriszvizsgálatra, hogy derüljön, ki mivel kellene kezdeni a sort, hogy ez változzon. Petrovné Ráti Lillához kerültem a vizsgálatot követően. Alig három hónap telt el azóta és 33 kg-t fogytam! Ezen kívül nem jött elő a tavaszi allergiám, megszűnt a fulladás, csökkent a vérnyomásom, és ami a legcsodálatosabb, a virágos kertemet az idén én kezdtem el gondozni. Tudom, hogy még hosszú út áll előttem, de én már ezekkel az eredményekkel is nagyon-nagyon elégedett vagyok, hiszen újra embernek érzem magam, akit nem kell nap, mint nap kiszolgálni. Az ajándék pedig a jól végzett munkáért, hogy négy féle gyógyszert el is hagyhatunk, aminek a háziorvosom is nagyon örül. Köszönöm a segítséget, amit a gyógyulásom érdekében tettek és mindenkinek ajánlom ezeket a gyógymódokat!”


„Nem is reméltem…”

„Egész éjjel forgolódtam, mert valami furcsa nyomást éreztem a mellkasomban. Reggelre ez az érzés fokozódott és a kezeim és a bal lábam is zsibbadni kezdett – meséli a 45 éves Nagy Gábor. Azt hallottam ismerősöktől az íriszdiagnosztikával minden belső probléma kimutatható. Elmentem a Bioklinikára dr. Petrov Jurijhoz, végezze el a vizsgálatot, hogy célirányosan keressek szakembereket, aki meg tudnak gyógyítani. Amikor elmagyarázta, a gerincem a fő ludas csodálkoztam, mert szinte hihetetlennek tűnt és én szív problémákra gondoltam. Elvégezte a kezelést is, külön nem is kellett érte fizetnem és másnapra, mintha elfújták volna a zsibbadásokat. A jövőben bármi gondom lesz, mindig a Bioklinikán kezdem a „vizsgálódást” és ha szerencsém van, azonnali gyógyírt találok itt rájuk. Hálásan köszönöm a gyors és hatékony segítséget!”

„Én emésztési problémákkal: puffadással, gyomorfájással, lelassult bélműködéssel és ekcémás bőrkiütésekkel jöttem íriszvizsgálatra, veszi át a szót a 37 éves Tóth Éva. Már nagyon sok mindent kipróbáltam, de nem igazán sikerült gyökeresen orvosolni a problémát. A Petrov doktor által végzett íriszvizsgálat egyértelművé tette, hogy az epehólyagomnál kell keresni a problémát. Azóta 3 hónap telt el, az epeköveimet eltávolították és méregtelenítési programot csinálok dr. Petrovné Ráti Lilla segítségével. A közérzetem kitűnő, a kiütések megszűntek, de ami a hiúságomat legjobban legyezgeti az a tíz kiló mínusz, amit eddig sikerült letornáznom! A vérképem tökéletes lett és úgy érzem több évet fiatalodtam. Az allergiás tüneteimet is mintha a szél fújta volna el. Nem is reméltem, hogy ennyi problémától tudok egyszerre megszabadulni. Nagyon hálás vagyok és mindenkinek ajánlom, hogy ha szükség van segítségre a BIOKLINIKA ajtaján kopogtassanak!”


„Az eredmény magáért beszél!”

„Én nem nagyon hittem a természetgyógyászati módszerekben, de olyan kínzó gerinc- és hátfájásokkal élek évek óta, amire már sok módszert alkalmaztam – folytatja a beszélgetést a 65 éves Nagy Imre, hogy eldöntöttem, lesz, ami lesz, kipróbálom ezt is, hiszen nincs mit veszítenem. Összesen pár alkalommal jártam Petrovné Ráti Lillánál, akit az egyik ismerősöm ajánlott és csoda történt! Mára a fájdalmak megszűntek, és ami a legfontosabb, végig tudtam dolgozni a kezelés ideje alatt is. Kijelenthetem, hogy a természetgyógyászat híve lettem és bármi gondom lesz, először mindig itt kopogtatok. Köszönöm, hogy ilyen hatékony munkát végzett és remélem másokon is tud segíteni, még akkor is, ha hozzám hasonlóan nem igazán hisznek ezekben a gyógymódokban, mert az eredmény magáért beszél!”

„Íriszdiagnosztikára jöttem először Petrov Jurij doktorhoz a Bioklinikára – meséli az 58 éves Kiss Ádámné, mert nagyon rosszul éreztem magam, de a kivizsgálások semmilyen szervi bajt nem igazoltak. Gondoltam, hogy valami oka csak lehet az állandó szédülésemnek, hányingeremnek és az évek óta tartó rendezetlen emésztésemnek. A vizsgálatot követően egy ingyenes kezelést is kaptam és nem akartam elhinni, de már a hazafelé vezető úton sokkal jobban éreztem magam. Az a speciális hasi masszírozás, meg mintha csodát tett volna velem. Meg is fogadtam magamnak, hogy legalább havonta eljövök egy kezelésre, ha ez az állapot így fenntartható. Nem kerül többe, mintha gyógyszereket kellene szednem és mellékhatásai sincsenek. Hálás vagyok a doktornak, hogy megszabadított a problémáimtól. Mindenkinek ajánlani fogom, hogy a Bioklinikára menjen, ha valami gondja adódna!”


„…Mintha kicseréltek volna!”

„Már három hónapja, hogy egy rossz mozdulattal meghúztam a derekam – meséli a 45 éves Nagy István, de különböző krémek segítségével a fájdalom megszűnni látszott. Egy reggel viszont arra ébredtem, hogy nem bírok ráállni a lábamra, mert a fájdalom és zsibbadás miatt szinte összecsuklottam. A barátom jelentett be dr. Petrov Jurijhoz a Bioklinikára. Nem sok reményt fűztem az azonnali javuláshoz, de muszáj volt megpróbálni a lehetetlent, mert két nap múlva el kellett utaznom és így képtelen lettem volna autót vezetni. Furcsa mozdulatok és hangok után mégis jobban éreztem magam. Másnap pedig mintha kicseréltek volna! Most azért jöttem el, hogy beszámoljak az azóta eltelt időszakról, ami teljesen fájdalom és zsibbadás mentes volt és szeretném édesapámat is elhozni a doktorhoz, hátha vele is csodát tud tenni. Hálásan köszönöm a segítséget.”

„Magas vérnyomás, puffadás, kéz- és lábfájás, szédülések jelentkeztek nálam, folytatja az 56 éves Kiss Béláné. Azért jöttem íriszvizsgálatra, hogy kiderüljön, mi az ok és mi az okozat. Petrov doktor a vizsgálatot követően tűket szúrt a fülembe, megmozgatta az egész gerincoszlopomat, majd köpölyöző csészéket rakott rám. A kezelést ajándékba kaptam az íriszvizsgálat mellé. Jelezte viszont, hogy sürgősen menjek el nőgyógyászhoz. Ez volt a szerencse, mert még időben sikerült megelőzni a nagyobb bajt. Ennek egy éve és most kontroll vizsgálatra jöttem, hogy megnyugodjak, nincs semmi bajom. Nem tudok elég hálás lenni, mindenkinek ajánlom, hogy végeztessen ilyen vizsgálatot, mert nagyon sok múlhat rajta!”


„…Egy életem van…”

„Először hét évvel ezelőtt jöttem íriszvizsgálatra dr. Petrov Jurijhoz a Bioklinikára, mert hol itt, hol ott fájt valamim és tudni szerettem volna, milyen irányban kezdjek vizsgálódni – meséli az 57 éves Nagy Imre. Akkor az emésztőrendszerem került a középpontba. Hálás vagyok a Petrov doktornak, mert időben eltávolították a polipokat a vastagbelemből és így jó véget ért a történet. Azóta megelőzésként minden évben elvégeztetem ezt a vizsgálatot, mert megnyugtat, hogy semmilyen lappangó bajom sincs. Most éppen az íriszdiagnosztika mellé kaptam még egy ingyenes kezelést is és úgy érzem, mintha kicseréltek volna. Nem fáj a nyakam, a derekam is jobban hajlik, mintha jó pár évet fiatalodtam volna! Biztosan rendszeresen eljárok majd ilyen kezelésekre, mert egy életem van és nem mindegy milyen minőségben élek. Bízok Petrov doktor szakértelmében és nagyon köszönök mindent, amit idáig tett értem!”

„Én nagyon erős derékfájással és lábzsibbadással kerestem fel Petrov doktort, az ismerőseim tanácsára – folytatja a beszélgetést a 48 éves Kiss Zoltán. Most van a mezőgazdaságban a munka dandárja, én meg csak vonszoltam magam. A gyógyszerek csak ideig óráig hatottak és a gyomrom is tiltakozott ellenük. Néhány kezelést követően a fájdalmakat már nem éreztem, de mivel bőven van túlsúlyom is, most egy méregtelenítési folyamatban vagyok, amit dr. Petrovné Ráti Lilla tanácsai alapján végzek. Egy hónap alatt több mint öt kilót fogytam és a teherbírásom is megnőtt. A gyógyteák ízét meg kifejezetten szeretem, meg jól is esnek ebben a nagy melegben. Még tizenöt kilót szeretnék fogyni és úgy érzem a szervezetem is jobban működik. Köszönöm a hatékony kezeléseket és tanácsokat!”


„…Nem adtam fel a reményt!”

„Minden reggel erős, görcsös fájdalommal ébredtem a kismedence tájékán és ráadásul a jobb lábamba is kisugárzódtak. Az orvosi leleteim nem támasztották alá ezeket az erős fájdalmakat – meséli a 37 éves Balogh Mária. Elhatározásomban, hogy felkeressem íriszvizsgálat céljából Bioklinikán dr. Petrov Jurijt a barátom erősített meg, mert ő is a doktorhoz jár a gerincproblémáival. A vizsgálat után kaptam egy ingyenes próbakezelést is és alig vártam a másnap reggelt, hogy vajon jelentkezik-e a fájdalom. Nem jelentkezett és ez még így volt egy hétig. Ezek után teljesen biztos lehettem benne, hogy Petrov doktor jól mérte fel a helyzetet és a gond nem a hasüregben, hanem a derekamnál keresendő. Most már az egy hónapos kontroll vizsgálatra jöttem és azóta panaszmentes vagyok. Biztosan mindig itt fogom kezdeni a kivizsgálást, bármi gondom legyen is a jövőben, mert így időt, pénzt és energiát spórolhatok meg, amit a munkámra és a családomra tudok fordítani.”

„Évek óta kínoztak a zsibbadások az ujjaimban, a nyakamat is nehezen tudtam forgatni, fésülködni meg nem is próbáltam, mert nem tudtam rendesen felemelni a kezemet. A gyógyszerektől sorra kiütéseim lettek, a műtétet, amit ajánlottak nem tudtam elfogadni, mert tudtam, hogy utána már nem tudok fizikai munkát végezni – folytatja az 57 éves Kovács Sándor és őstermelőként a munka a megélhetéssel egyenlő. Arra voltam kíváncsi az íriszvizsgálaton, hogy létezik-e valamilyen alternatíva, ha nem is gyógyulok meg teljesen, de legalább a fájdalmak meg a zsibbadás csökkenjenek. Örülök neki, hogy nem adtam fel a reményt, mert a javulás jelentős! Először öt évvel ezelőtt jártam Petrov doktornál és azóta szinte évi pár kezeléssel fájdalommentes az életem. Nagyon hálás vagyok még Petrovné Ráti Lillának is, aki az életmódom átalakításával több, mint húsz kilótól szabadított meg, amit azóta is tartok. Ráadásként még a fülakupunktúrának köszönhetően a migrénes fejfájások sem kínoznak többé. Mindenkinek bátran ajánlom, próbálja ki, hisz veszíteni valója nincs, a Bioklinikán jó kezekbe kerül.”


„…Mintha kicseréltek volna!”

„Először több mint 15 évvel ezelőtt kerestük fel Petrov Jurij doktort a Bioklinikán íriszvizsgálat céljából édesanyámmal, mert egy nap arra ébredtem, hogy rettentően fáj a fejem, hányingerem van és elzsibbadtak az ujjaim – meséli a 32 éves Kiss Tamás. Tudni szerettük volna, mit tegyünk, hiszen a különböző vizsgálatok semmit nem mutattak ki, én mégis nagyon rosszul éreztem magam, a tanulás is nehezemre esett. Az lepett meg a legjobban, hogy Petrov doktor nem kérte el a vizsgálati eredményeket, először megnézte az íriszemet és elmagyarázta mit lát. Aztán alaposan átnézte a papírjaimat, megvizsgált és furcsa mozdulatokat végzett rajtam. A fülemet is megszurkálta és csinált egy speciális hasi masszírozást is. Mikor kijöttünk a kezelésről már nem fájt a fejem, a zsibbadást és a hányingert is csak halványan éreztem. Azóta bármi bajom van, először mindig itt kezdem a keresgélést és sokszor előfordult már, hogy orvoshoz sem kellett mennem, mert a panaszaim megszűntek. Szívesen ajánlom a Bioklinikát minden egyes rászorulónak, és amikor megköszönik jóleső érzés tölt el, pedig igazából nem is én vagyok az, aki segítséget nyújt!” „A mi kapcsolatunk is nagyon régi – folytatja a 42 éves Tóth Mária. Pedagógusként nagyon sok stressz ér, ami általában testi tünetekben nyilvánul meg. Egyszer a hátam fájt, máskor álmatlansággal küzdöttem, voltak emésztési gondjaim és súlyproblémáim. Az íriszvizsgálat után Petrovné Ráti Lillához kerültem és két-három kezelést követően mintha kicseréltek volna! Most éppen a karomat nem tudtam felemelni, a nyakam is nagyon fájt. Másodszor vagyok itt, de a fájdalomnak csak a töredéke maradt. Tudom, hogy jó kezekben vagyok és hálásan köszönöm a segítségüket!”


„…Ne éljenek kétségek között!”
„Kicsit félve kerestem fel dr. Petrov Jurijt a Bioklinikán, hogy végezzen el egy íriszvizsgálatot, mert a fejfájásaim és szédülésem szinte állandósultak, még alvászavarral is küszködtem és jó pár kilót le is adtam – meséli a 49 éves Nagy Imre. Biztos voltam benne, hogy valami daganatos megbetegedés van a háttérben, de a vizsgálatokig nem bírtam még három hónapot várni, úgy éreztem még rosszabbul leszek ettől a bizonytalanságtól. Petrov doktor megnyugtatott, hogy nem kell félnem és pár kezelés után, valóban megszűntek a panaszaim. Az előírt vizsgálatokkal most végeztem és az eredmény tényleg itt is negatív. Kontroll vizsgálatra jöttem és nagyon hálás vagyok a kétszeres segítségért! Egyszer, hogy sikerült kizárnia a legrosszabbat, másfelől, hogy segíteni is tudott rajtam ilyen rövid idő alatt. Jó szívvel ajánlom minden rászorulónak, hogy ne éljenek kétségek között.” „Évek óta emésztési problémákkal küzdök – folytatja a 67 éves Kiss Péterné. A puffadáshoz, gyomorsav túltengéshez, böfögéshez, székrekedéshez most még valami bőrtünet is társult. Kipróbáltam nagyon sok gyógyszert, krémeket, de egyik sem oldotta meg a problémámat és még a vérnyomásom is elkezdett ingadozni. A szomszédasszonyom mesélte, hogy ő minden problémájával először a Bioklinikára megy. Íriszvizsgálat után én dr. Petrovné Ráti Lillához kerültem. Mindent aprólékosan elmagyarázott, hogy megértsem a kezelések mire is irányulnak. A legnehezebb az étrendem megreformálása volt. Azt is szépen felépítettük és nem kellett minden finomságról lemondanom csak kicsit más alapanyagokat használok az elkészítéshez. Még az én koromban is képes az ember újat tanulni, ha ráviszi a szükség.”


„…A fájdalmat mintha elfújták volna.”
„Sok évvel ezelőtt, amikor épp a betakarítási munkák közben valamit megemeltem, akkor hozott el a feleségem először dr. Petrov Jurijhoz a Bioklinikára, mert mozdulni is alig bírtam. Pár alkalom után a fájdalmat mintha elfújták volna – meséli az 58 éves Nagy Péter. Azóta minden évben eljövök egy párszor, hogy azt az erős derékfájást, ami lábzsibbadással is járt, megelőzzem. Ma viszont én hoztam a feleségemet íriszvizsgálatra, mert hónapok óta vannak hasi panaszai, de még nem tudjuk biztosan, mi is lehet a kiváltó ok. Bízok benne, hogy Petrov doktor segíteni tud majd az íriszvizsgálat után kezelésekkel, hogy a feleségem is visszanyerje egészségét. Az eddigi munkájáért nagyon hálás vagyok!”
„Én a 80-as éveim elején járok – veszi át a szót Szabó Istvánné és már így is sok gyógyszert kell szednem a szívem miatt. Két hete arra ébredtem, hogy nagyon szédülök és a nyakamat alig tudtam elfordítani. Már többször is volt ilyen gondom, de erre gyógyszert nem kaphatok, az elektromos kezelések pedig a szívem miatt nem jók nekem. A lányom a gerincével A Bioklinikára jár és mindig rövid idő alatt rendbejött, hát gondoltam kipróbálom én is. Először Petrov doktor megvizsgált, aztán a kezelések következtek. A „forró pálcikák” kicsit érzékenyek voltak, a köpölyöző csészék után meg az unokám „pöttyösének” becézett, de már három kezelés után lényegesen jobban vagyok. Javaslom az idősebbeknek is ezeket a módszereket, mert gyorsak, hatékonyak és nincs mellékhatásuk!”


„…Újra egészséges legyek!”

„A betegváróban a 47 éves Kiss Béla várakozik, aki a diákéveit töltötte szegeden és komoly deréktáji problémákkal kereste fel dr. Petrov Jurijt a Bioklinikán. Akkor két gerincsérvet is diagnosztizáltak nálam, de fiatal korom ellenére elvetettem a műtétet. Petrov doktor úgy meggyógyított akkor, hogy a derekam azóta sem fáj, pedig rendszeresen fizikai munkát is kellett végeznem. Most a nyakam és a vállam kezdett el fájni, zsibbadnak az ujjaim és bár több száz kilométerre élek innen eljöttem, hogy megkérdezzem tud-e rajtam most is segíteni. Íriszvizsgálattal kezdtünk, hogy lássuk mi is a problémáim oka. A második kezelés után már lényegesen jobban érzem magam és nekem mindent megér, hogy újra egészséges legyek! Hálás vagyok az eddigi munkájáért és javaslom mindenkinek, hogy először ezeket a módszereket próbálja ki, mert esetleg elkerülheti a műtéti beavatkozást.”

„Én is gerinc- és ízületi bántalmakkal kerestem fel a Bioklinikát tíz évvel ezelőtt – folytatja a beszélgetést a 65 éves Szekeres Ferencné. Nekem akkor Petrovné Ráti Lilla segített. Nem csak a fájdalmaimtól szabadított meg, ami az egész gerincemre kiterjedt, de segítségével húsz kilótól is megszabadultam. Személyesen jöttem el bejelentkezni és az lepett meg a legjobban, hogy a keresztnevemen szólított, pedig biztos vagyok benne, azóta nagyon sokan megfordultak nála. Az embernek mindig magára jut a legkevesebb ideje, de remélem, még egyszer megtörténik velem is a csoda és újra a régi önmagam leszek. Ez a harmadik kezelés és sokkal jobban vagyok. Azt is megfogadtam, hogy ha meggyógyulok is legalább havonta eljövök „karbantartásra”, ennyi nekem is jár!”


„…Nem tudok elég hálás lenni!”
„Tisztelt Dr. Petrov Jurij!
Szeptemberben voltam Önnél vizsgálaton, amely eredményére Ön is kíváncsi volt. Akkor a torkom környéken látott elváltozást, amellyel kapcsolatban a pajzsmirigy problémára gondolt. Azóta ez beigazolódott, az ultrahang és vérvétel azt mutatta ki túlműködik a pajzsmirigyem, amelyre gyógyszert kell szednem, ugyancsak a magas pulzusszám is ennek a következménye, amelyre szintén gyógyszert szedek.
Köszönöm a lelkiismeretes munkáját!
Tisztelettel: Kiss Imre. Bármi problémám lesz a jövőben, ide jövök segítséget kérni.”
„Kilenc éve jártam először a Bioklinikán, ahol Petrov doktor íriszvizsgálattal epekövességre gyanakodott – folytatja 63 éves Kiss Tamásné. Akkor túl is estem a műtétem és évekig elég jól éreztem magam. Azért jöttem újra, mert puffadok, székrekedéssel küzdök, a vérnyomásom ingadozik és súlyom is gyarapodott vagy 15 kg-t, a derekam és a lábaim is nagyon fájnak. A gyógyszereket nem bírja a gyomrom. Az íriszvizsgálat most semmi különösebb problémát nem mutatott ki, de a szívem már jelez, hogy sokáig nem bírja ezt a terhelést. Belefogtunk egy méregtelenítő kúrába és mostanra már hét kilóval könnyebb vagyok, amit Petrovné Ráti Lilla segítségével értünk el. Az a legjobb, hogy nem vagyok folyton éhes, így könnyen megy a diéta. Az emésztésem szinte tökéletes és még a vérnyomásom is jó. Nem tudok elég hálás lenni az alapos munkájukért!”


„…Soha nem késő!”
„A férjem már több éve kért, hogy jöjjek el legalább egy íriszvizsgálatra dr. Petrov Jurijhoz a Bioklinikára – meséli Nagy Ferencné. Tiltakoztam, mert azt hittem, hogy nekem biztosan nem segítene, hiszen annyi kivizsgáláson és kezelésen vagyok túl, ami tíz embernek is sok lenne. Most mégis elhatároztam magam, mert a szédüléseim olyan erősek lettek, hogy szinte már az ágyból sem bírtam felkelni, a lakást meg a férjem nélkül el sem hagytam. Meglepődtem, amikor az íriszem alapján a doktorúr elmondta, hogy milyen betegségeket lát, a tüneteim pedig ezeket igazolták. Aztán kaptam egy próbakezelést, hogy ezt követően jelezzek vissza az eredményről. Csodálkoztam, mert több napig a szédülést mintha elfújták volna, a vérnyomásom és a vércukrom nem ugrott a normális érték fölé. Most már az egy hónapos kontrollra jöttem és nagyon jól vagyok. Először a doktorúrnak, majd a férjemnek szeretnék köszönetet mondani, hisz úgy látszik soha nem késő segítséget kérni!”
„Én először fogyókúra miatt jártam dr. Petrovné Ráti Lillához – folytatja Kiss Éva, majd kismamaként a derékfájásaim, jelenleg meg a szoptatás miatti hátfájásaim miatt vagyok itt. Én azért szeretek ide járni, mert a fájdalmaim nagyon gyorsan megszűnnek, de azért is, mert itt az embert egy egészként kezelik és nem csak egyes tüneteivel foglalkoznak. Mindig kapok hasznos tanácsokat is, mint például, hogy milyen gyógyteákat fogyaszthatok és milyeneket nem a szoptatás alatt és hogyan tudom bizonyos pontok masszírozásával megnyugtatni a kisfiamat, ha fáj a pocakja. Egy dolog biztos, ha bármi problémám van, ide jövök először, mert évek óta nem csalódtam az itt dolgozók hozzáértésében! Segítségükért pedig nagyon hálás vagyok.”


„…Az egészségem mindennél többet ér! ”
„Sok éve kínlódtam már a nyakfájásaimmal, de egy hónapja annyira felerősödtek a fájdalmak, hogy elhomályosult a látásom és zsibbadni kezdett az egész karom – meséli az 54 éves Tóth Péter. Nagyon megijedtem, mert édesapámnak is ilyen tünetei voltak az infarktusa előtt és azonnal rohantam a háziorvoshoz. Megvizsgált, beutalókat kaptam, de azok az időpontok nagyon messzinek tűntek, mivel két nap múlva külföldre kellett utaznom. A feleségem ismerősei révén jutottam el a Bioklinikára dr. Petrov Jurijhoz, aki az íriszvizsgálatot követően elmagyarázta, hogy nem kell aggódni, a tüneteim gerinc eredetűek. A kezelést követően a fájdalmak jelentősen csökkentek, a kezem nem zsibbadt és a látásom is sokkal élesebb lett. A vizsgálatok is ezt igazolták, de azért elhoztam őket Petrov doktornak, hogy még egyszer köszönetet mondjak, hiszen így teljesen nyugodtan vállaltam az utazást. Rengeteget vezetek és szeretem magam biztonságban érezni. Hálás vagyok a gyors és hatékony segítségért!”
„Olyan puffadásos rosszulléteim voltak, amik néha hányással értek véget és attól tartottam rákos vagyok – folytatja a 42 éves Kiss Lajosné. Íriszvizsgálatra jöttem először Petrov doktorhoz, mert olvastam, hogy az íriszen látszanak meg leghamarabb az erre utaló jelek. A vizsgálat azt mutatta, hogy a besűrűsödött epeváladék okozza a problémát. Azóta túl vagyok egy méregtelenítő kúrán Petrovné Ráti Lilla segítségével és teljesen jól érzem magam. A ráadás az volt, hogy a méregtelenítéssel több kilótól is megszabadultam. Igaz kicsit változtattunk az étkezési szokásaimon, de azóta semmiféle gyógyszert nem szedek. Mindennek ára van ebben az életben, de az egészségem mindennél többet ér!”


„…Visszatért az életkedvem is!”

„Már legalább fél éve járok különböző kivizsgálásokra, de egyértelmű választ nem kaptam arra, hogy miért van egyensúlyzavarom, egyre erősödő fejfájásom és hányingerem – meséli a 42 éves Nagy Mihály. A leleteim negatívak voltak. A lányom barátja ajánlotta, hogy próbáljam ki az íriszvizsgálatot dr. Petrov Jurijnál a Bioklinikán. Belevágtam, mert a tünetek minden nap jelentkeztek és a munkámra sem tudtam igazán koncentrálni. Éjszaka is folyton azon gondolkodtam, hogy mi bajom lehet? A vizsgálatot követően kaptam egy próbakezelést is. A kezelést követően már csökkentek a tünetek és egy hét múlva a régi önmagam lehettem. Most egy hónap kihagyás után kontrollra jöttem, de nincsenek panaszaim. Nagyon hálás vagyok a gyors és hatékony segítségért!”

„Nem tartom magam betegnek, mert igazán csak a vérnyomásommal van probléma, amire szedek gyógyszert, de a nyakamon lévő „púp” nagyon zavart, ahogy a tükörbe néztem rögtön ezt láttam meg – veszi át a szót az 53 éves Tóth Gézáné. A szomszédasszony mesélte, hogy ezt el lehet tüntetni. Ezért jöttem a Bioklinikára. A kezelés nagyon furcsa volt, amit Petrovné Ráti Lilla végzett. Szúrós párna, égő pálcika, üvegharangok…Viszont ahogy vége lett az első kezelésnek, már látható volt a változás. Ezt még párszor megismételtük és a „púpomnak” már nyoma sincs. Az csak ráadás, hogy a vérnyomásom is rendeződött. Köszönöm, hogy egy kicsit megfiatalodhattam. Ezzel az önbizalommal visszatért az életkedvem is!”


„…Jó kezekben vagyok.”
„Gyakran arra ébredtem, hogy elzsibbadt a kezem, de az egyik nap már a fél arcomat sem éreztem rendesen és folyton szédelegtem. Beutalót kaptam, de az ideggyógyász csak több hét után fogadott volna – meséli az 54 éves Tóth Sándor. Az egyik barátom ajánlotta, hogy keressem fel dr. Petrov Jurijt a Bioklinikán, mert az ott végzett íriszvizsgálat megmutatja, mi is felsorolta a doktor. Ez bizalmat sugallt és beleegyeztem a kezelésbe. Azóta is hálás vagyok, mert két hét alatt rendeződtek a problémáim. Most a feleségemmel jöttem, mert neki emésztési gondjai vannak és remélem azon is tud segíteni Petrov doktor. Az idáig nyújtott segítségét pedig hálásan köszönöm!”
„Én három szakorvosnál jártam, kaptam is kezeléseket, de a sarkam és talpam már annyira fájt, hogy alig bírtam lábon maradni – meséli a 67 éves Nagy Zoltánné. A fájdalom már átterjedt a térdemre és a combomra is. Az újságban olvastam a Bioklinikáról és úgy gondoltam nincs veszíteni valóm, kipróbálom ezeket a gyógymódokat. Nagyon meglepődtem, amikor Petrovné Ráti Lilla nem a sarkamat, hanem a derekamat kezdte el kezelni. A kezelés után viszont meglepetten tapasztaltam, hogy a fájdalom megszűnt. Ekkor már tudtam, jó kezekben vagyok! Két hét telt el a harmadik kezelés óta, most kontrollra jöttem és nincsenek panaszaim! Köszönöm a hatékony segítséget, ezt mindenkinek ajánlani fogom!”


„...Segítség felső fokon!”
„Már nem először kerestem fel Dr. Petrov Jurijt a Bioklinikán – meséli a 47 éves M. Ferencné. Először úgy 10 éve vettem részt kíváncsiságból íriszdiagnosztikai vizsgálaton. A doktor már akkor előre jelezte a várható problémákat. Mivel nem okoztak különösebb gondot, hát el is feledkeztem róluk. Most viszont, mivel a hátam, derekam majd leszakadt, zsibbadtak a lábaim, kezeim az emésztésem rosszabb nem is lehetett volna és a gyógyszereim száma is egyre szaporodott a leleteim rendezgetése közben találtam meg a vizsgálat eredményét. Ekkor határoztam el, hogy most már betegként kérek segítséget. Az elért eredménnyel nagyon elégedett vagyok. A gerincem nem fáj, a lábaim szinte a régiek és az emésztésem is helyreállt. A betegségeket megelőzni egyszerűbb lett volna, ha kicsit odafigyelek Jurij doktor szavaira, de még talán most sem késő. Bármilyen bajom lesz, először ide jövök segítséget kérni!”
„Én nem egyedül jöttem, hanem a férjem támogatott – veszi át a szót a 54 éves K. Balázsné. Egy reggel nem tudtam felkelni az ágyból, olyan fájdalmaim voltak. Azóta pár hónap telt el, fájdalmaim nincsenek, de ami a legfontosabb, hogy leadtam könnyedén 15 kg-t is Petrovné Ráti Lilla segítségével. Eddig már szinte mindent kipróbáltam a súlyom mégis csak ideig-óráig volt tartható. A háziorvosomat is meglepte a vérképem eredménye, mivel azóta nem kell szednem a korábbi gyógyszereimet sem. Ezt nevezem én segítségnek felső fokon!”


" Hatékony módszerekkel gyógyítanak!"

"Le akart szakadni a derekam, fájt a hasam és jó pár kilót is fogytam, enni és aludni is alig tudtam - meséli a 48 éves Szabó Erika. Az íriszvizsgálatról már hallottam a bátyámtól, ezért kerestem fel Petrov Jurij doktort a Biiklinikán. Azt hittem nagy a baj, de a vizsgálatot követően megnyugodtam.  Az epehólyagom volt a ludas. A hasi masszírozás, a diéta és a "tüskék" amit a fülembe ragasztott Petrovné Ráti Lilla, gyorsan segítettek. Pár hét alatt a régi önmagam lettem. Hálás vagyok mindkettőjüknek a hatékony segítségért!"  "Én már jártam tíz évvel ezelőtt a Bioklinikán - folytatja a 62 éves Nagy László. Akkor a derekam csípődött be és nagyon fájtak a lábaim. Pár kezelés alatt úgy helyrejött, hogy azóta sem okozott gondot! Most a emésztésemmel foglalkozunk Petrovné Ráti Lillával. Sok a gyomorsavam, puffadok és híztam 10 kg-ot, amiből 5- öt már "ledolgoztunk". Azért szeretek ide járni, mert hatékony módszerekkel gyógyítanak!"

"...Nem tértek vissza a fájdalmak!"

" Már nagyon sok szakembernél megfordultunk, de nem szerettünk volna gyógyszeres kezelést a 17 éves fiamnál - kezdi a beszélgetést Kiss Lászlóné. Gábor erős fejfájással küzdött, amit émelygés és szapora szívdobogás is kísért. Szervi okot nem találtak sehol. A nyugtató gyógyszerektől fáradékony lett és romlottak a jegyei. Petrov Jurij doktor az íriszvizsgálattal kezdte. Ekkor kapott egy kezelést is és ezt követően több hétig sem panaszkodott. Pár alkalmat követően pedig nem tértek vissza a fájdalmak! Most én szorulok segítségre, nagyon fáj a derekam és a hátam. Tudom, hogy rajtam is segít a doktor!"
"Betöltöttem az 50. évemet és csak jöttek a problémák - meséli Szabó Zoltánné. Klímaxos hőhullámok, ingadozó vérnyomás, ízületi fájdalmak, plusz kilók és egy "púp" is nőtt a nyakamnál. Íriszvizsgálat után Dr. Petrovné Ráti Lilla vett kezelésbe. Tíz kilót fogytam, nem fáj semmim és a "púp" is eltűnt. Mintha több évet fiatalodtam volna! Az ismerősök csodálkoznak én meg hálásan köszönöm a segítséget!"


"...Nem tértek vissza a fájdalmak!"

" Már nagyon sok szakembernél megfordultunk, de nem szerettünk volna gyógyszeres kezelést a 17 éves fiamnál - kezdi a beszélgetést Kiss Lászlóné. Gábor erős fejfájással küzdött, amit émelygés és szapora szívdobogás is kísért. Szervi okot nem találtak sehol. A nyugtató gyógyszerektől fáradékony lett és romlottak a jegyei. Petrov Jurij doktor az íriszvizsgálattal kezdte. Ekkor kapott egy kezelést is és ezt követően több hétig sem panaszkodott. Pár alkalmat követően pedig nem tértek vissza a fájdalmak! Most én szorulok segítségre, nagyon fáj a derekam és a hátam. Tudom, hogy rajtam is segít a doktor!"
"Betöltöttem az 50. évemet és csak jöttek a problémák - meséli Szabó Zoltánné. Klímaxos hőhullámok, ingadozó vérnyomás, ízületi fájdalmak, plusz kilók és egy "púp" is nőtt a nyakamnál. Íriszvizsgálat után Dr. Petrovné Ráti Lilla vett kezelésbe. Tíz kilót fogytam, nem fáj semmim és a "púp" is eltűnt. Mintha több évet fiatalodtam volna! Az ismerősök csodálkoznak én meg hálásan köszönöm a segítséget!"