Bioklinika

Természetgyógyászati központ

06 62 471-541

6723 Szeged Rózsa u. 4

  Manuálterápia - csontkovácsolás.
    Hogy helyreáljon az élet.

  Íriszdiagnosztika - állapotfelmérés!

  Fájdalommentes , gyors és pontos ,megállapíthatók vele a jelenlegi , a múltbéli és a jövőben várható betegségek.

  Fülakupunktúra
Gyors reakciót vált ki.könnyen hozzáférhető,kevés mellékhatása van.

Gyógymasszázs
Kiegészítő részét képezi a manuál terápiás beavatkozásoknak, mivel segíti az izmok és ínszalagok ellazulását.


Életmódtanácsadó
Az életmódváltás talán a legbonyolultabb de egyben a legeredményesebb reformok egyike!

  Köpölyözés

  Méregtelenítés - immunerősítés.

Édesanyám tanácsára

„Erős szívdobogásom, kézzsibbadásom volt , amit szívproblémáim miatt mindig a kardiológusokra hárítottak. Én éreztem, hogy az ok a gerincoszlopomban rejlik, de senki nem akart erre odafigyelni. Ezért döntöttem úgy, hogy felkeresem a Bioklinikát. Nekem lett igazam – a probléma megoldódott és plusz gyógyszerekre sem volt szükség.” S. László (32 éves)

 

„Édesanyám tanácsára jöttem el, mivel rettentően ideges vagyok, magas a vérnyomásom, túlsúllyal küszködök. Bátorítást adott, hogy Ő már 3 éve nem járt kezelésekre és mégis egészséges, nem kell gyógyszert szednie. Kicsit érzékeny volt a fülakupunktúra, kellemetlenke a köpölyözés, de már az első kezelés után úgy éreztem, mintha kicseréltek volna…” Szekeres Katalin (34 éves)

 

„Alig túl a harmincon, kiszakadt gerincsérvet diagnosztizáltak a deréktáji szakaszon. Rettentően megijedtem, mi lesz így velem, hisz most alapítottam családot, házépítés és gyermekvállalás előtt állok. Viszont rettentően zsibbadt a lábam és már nem is akart engedelmeskedni. Azóta jól vagyok, rendszeresen (havonta) eljárok a fenntartó kezelésekre és a műtétet el lehetett napolni, remélem nem is lesz rá szükségem”. K. Ákos (35 éves)

 

„A vércukorszintem, vérzsírszintjeim a felső határt súrolták, a hátam pedig annyira fájt, hogy szinte kiegyenesedni is alig bírtam. Szomszédasszonyommal találtunk rá a Bioklinikára. Nagyon jól érzem magam 10 kg-val vagyok könyebb, a hátam egyáltalán nem fáj és ami alényeg, a kontroll vérképem a vércukor és vérzsírszintjeim is középértéket mutatnak. A diétás tanácsok, méregtelenítések tehát nem voltak hiábavalók!” K. Antalné (52 éves)

 

„Idős asszony vagyok és nem azt vártam, hogy 20 évessé varázsoljanak, csak azt kértem, hogy mérsékeljék a gerincfájdalmaimat, mivel a fájdalomra szedett gyógyszerek már a gyomromat is kikezdték. Hát magam is meglepődtem milyen rövid idő alatt pofoztak helyre. Nem állítom, hogy egyáltalán nem fáj soha, de egyedül tudok bevásárolni és a házi munka elvégzése sem okoz gondot.” Jakab Lenke (73 éves)