Bioklinika

Természetgyógyászati központ

06 62 471-541

6723 Szeged Rózsa u. 4

  Manuálterápia - csontkovácsolás.
    Hogy helyreáljon az élet.

  Íriszdiagnosztika - állapotfelmérés!

  Fájdalommentes , gyors és pontos ,megállapíthatók vele a jelenlegi , a múltbéli és a jövőben várható betegségek.

  Fülakupunktúra
Gyors reakciót vált ki.könnyen hozzáférhető,kevés mellékhatása van.

Gyógymasszázs
Kiegészítő részét képezi a manuál terápiás beavatkozásoknak, mivel segíti az izmok és ínszalagok ellazulását.


Életmódtanácsadó
Az életmódváltás talán a legbonyolultabb de egyben a legeredményesebb reformok egyike!

  Köpölyözés

  Méregtelenítés - immunerősítés.

Életmód tanácsadó és terapeuta

A meglévő betegséget is csak úgy lehet maradéktalanul meggyógyítani, hogyha a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat kiürítjük és hasonlóképpen előzhetjük meg azok kialakulását. Ide tartoznak a különböző diéták, böjtök, táplálkozási tanácsok , mozgás- és masszázsterápiák, ingerterápiák, alternatív fizioterápiák kidolgozása, mégpedig személyre szabottan

A gépkocsinkba tudjuk mikor kell cserélni olaj-, levegőszűrőt, de szervezetünkkel felelőtlenebbül szoktunk bánni. A kávé, csoki, péksütemények szinte hozzátartoznak a mindennapokhoz. A fehérje fogyasztás átlagosan a lakosság 2/3-ánál többszöröse a megengedettnek. A tejet az idősebb korosztály literszám fogyassza. Aztán csodálkozunk, hogy elhízunk, fájnak az ízületeink, magas a vérnyomásunk, stb.

Nagyon fontos a terápia során a már meglévő betegségek, az állandó gyógyszerek figyelembevétele, a táplálkozás felépítése, fitoterápiás receptek megválasztása. Az adott probléma orvoslásának leghatékonyabb módszer-választása. Az életmódváltás talán a legbonyolultabb de egyben a legeredményesebb reformok egyike!