Bioklinika

Természetgyógyászati központ

06 62 471-541

6723 Szeged Rózsa u. 4

  Manuálterápia - csontkovácsolás.
    Hogy helyreáljon az élet.

  Íriszdiagnosztika - állapotfelmérés!

  Fájdalommentes , gyors és pontos ,megállapíthatók vele a jelenlegi , a múltbéli és a jövőben várható betegségek.

  Fülakupunktúra
Gyors reakciót vált ki.könnyen hozzáférhető,kevés mellékhatása van.

Gyógymasszázs
Kiegészítő részét képezi a manuál terápiás beavatkozásoknak, mivel segíti az izmok és ínszalagok ellazulását.


Életmódtanácsadó
Az életmódváltás talán a legbonyolultabb de egyben a legeredményesebb reformok egyike!

  Köpölyözés

  Méregtelenítés - immunerősítés.

Bioenergia

A test energiacsatornáinak rendszere a Távol Keleten, Indiában, Kínában már sok ezer évvel ezelőtt ismert volt. Itt éltek olyan emberek, akik különleges képességeik által érzékelték, látták azt a sok ezer energiavezetéket, ami behálózza az embert.

 

A legmisztikusabb módszerek egyike, amelyet a természetgyógyászat képvisel. Szemmel nem látható csatornákon áramló életerő, amely az úgynevezett „csakrákban” összpontosul. Ebből mindenkinek van hét és különböző színűek (vörös, narancs, sárga, zöld, kék, lila és fehér). Ezt fejlesztették tovább a Kínaiak, kidolgozva ezzel a 12+2 meridián (csatornarendszer) tanát, ami az akupunktúra alapjait képezi.

Bioenergiával tehát az szervezet egészét lehet mozgatni, gyógyítani. Testünket úgy képzeljük el mint egy forgalmas csomópontot, ahol néha „dugók” alakulhatnak ki és ezek elhárításával újra normalizálódik a „közlekedés”. Egy megbetegedett szerv- vagy szervrendszer központjában hiányos, míg máshol energiatöbblet alakulhat ki. A bioenergetikus feladata, hogy a kialakult káoszban rendet tegyen és a saját helyére irányítsa a helyes útról letérőket.