Bioklinika

Természetgyógyászati központ

06 62 471-541

6723 Szeged Rózsa u. 4

  Manuálterápia - csontkovácsolás.
    Hogy helyreáljon az élet.

  Íriszdiagnosztika - állapotfelmérés!

  Fájdalommentes , gyors és pontos ,megállapíthatók vele a jelenlegi , a múltbéli és a jövőben várható betegségek.

  Fülakupunktúra
Gyors reakciót vált ki.könnyen hozzáférhető,kevés mellékhatása van.

Gyógymasszázs
Kiegészítő részét képezi a manuál terápiás beavatkozásoknak, mivel segíti az izmok és ínszalagok ellazulását.


Életmódtanácsadó
Az életmódváltás talán a legbonyolultabb de egyben a legeredményesebb reformok egyike!

  Köpölyözés

  Méregtelenítés - immunerősítés.

Gerincferdülés

Kevesen tudják, hogy a gerinc csontosodási folyamata 18 – 25 éves korra lezárul és ahogyan addig felépítettük, abból gazdálkodhatunk elkövetkezendő életünk folyamán.

Szinte minden második gyermek lúdtalpas – és ez olyan, mint az autó lengéscsillapító nélkül. Nagyon hajlamossá teszi a deréktáji gerincferdülések kialakulásában. A háti szakaszon kialakult gerincferdülés asztmás és szívpanaszok hátteréül szolgálhat. A kiegyenesedett nyak pedig vérnyomás problémákat és őrjítő fejfájásokat eredményez.

A gerincünk nem csak egy oszlop, de egy csatorna is, amiben különböző idegrostok, gyökök kilépése található és az információ ezen keresztül áramlik a belső szerveinkhez. Ezért egy krónikus betegségben szenvedőnek mindig keresnie kell a kapcsolatot a megfelelő gerincszakasszal. Ez az ok-okozati összefüggés.

A gerincferdülések leggyakrabban a hirtelen növekedéssel alakulnak ki és ekkor kell megtámogatni a szervezetet különböző nyomelemekkel, vitaminokkal, hogy a gyermekekből egészséges felnőtt legyen.

Pl.: egy kanál őrölt tojáshéj – naponta - csodákra képes, mivel megtalálható benne a kalcium és azon nyomelemek összessége, ami egy egészséges gerincoszlop fejlődésének az alapja lehet.